Proslavljen Dan Osnovne škole Sokolovac

Mnoštvo učenika, nastavnika i njihovih gostiju proslavilo je Dan OŠ Sokolovac u obnovljenoj i nadograđenoj školskoj zgradi, a događanju je prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki.

Bogat učenički program sastojao se od raznih nastupa i aktivnosti, filma o radu škole te predstavljanja projekta Istraživači, a ravnatelj Saša Korkut izrazio je zadovoljstvo napretkom škole u svakom pogledu te je pohvalio svoj kolektiv istaknuvši zdravu radnu atmosferu. Učenicima je poručio kako je uz izvrsne rezultate, ipak važno i da budu dobri ljudi.

Okupljene je u ime župana Darka Korena pozdravila pročelnica Cuki, dok se načelnik Općine Sokolovac Vlado Bakšaj osvrnuo na izvrsnu suradnju škole, Općine i Koprivničko-križevačke županije.

Naime, Koprivničko-križevačka županija je realizirala 12,5 milijuna kuna vrijedan projekt dogradnje Osnovne škole i pripadajuće sportske dvorane iz vlastitog proračuna, uz Općinu koja je financirala prvu od četiri faze radova i projektnu dokumentaciju.

 Ravnatelj je na kraju programa uručio zahvalnice suradnicima škole, udrugama i roditeljima te podijelio nagrade i priznanja učenicima i mentorima, a proslava je završila svečanim domjenkom.

Služba ureda župana