Proslavljen Dan Općine Novigrad Podravski

U sklopu obilježavanja Dana Općine Novigrad Podravski i blagdana rimokatoličke župe NP „Rastanak sv. Apostola“ održana je svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj je pored brojnih gostiju i uzvanika prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Željko Vuljak nakon čega se brojnim gostima i uzvanicima obratio i načelnik Općine Mladen Mađer koji se ukratko osvrnuo na prošlogodišnje kao i na nadolazeće projekte te posebno naglasio kako su trenutni planovi usmjereni na povlačenje sredstava iz fondova Europske unije.

Čestitke povodom Dana Općine uputio je zamjenik Sobota te se tom prilikom osvrnuo na zajedničku suradnju Koprivničko-križevačke županije i Općine Novigrad Podravski. Dodao je kako je siguran da će i u budućnosti suradnja biti jednako uspješna te ujedno čestitao načelniku Općine na svemu što je ostvareno u protekloj godini.

Prilikom sjednice uručene su zahvalnice, priznanja te nagrada za životno djelo Općine Novigrad Podravski, a za kulturno umjetnički dio pobrinuo se Mješoviti pjevački zbor KUD-a „Ivan vitez Trnski“ iz Novigrada Podravskog.

Služba ureda župana