Proslavljen Dan Općine Koprivnički Ivanec

Općina Koprivnički Ivanec proslavila je svoj Dan Općine pa je tim povodom pripremila sadržajan program proslave koji je započeo svečanom sjednicom Općinskog vijeća.

Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Vladimir Fijok nakon čega se okupljenima obratio i načelnik Općine Ivica Petričević koji je pozdravio sve prisutne te se ukratko osvrnuo na aktivnosti i projekte u prošloj godini, a govorio je i o planovima za ovu godinu.

Čestitke povodom Dana Općine uputio je i zamjenik Pal te se osvrnuo na dobru suradnju između Koprivničko-križevačke županije i Općine Koprivnički Ivanec. Dodao je da su općine uvelike bitne za Koprivničko-križevačku županiju te na kraju čestitao je Dan Općine i svima poželio još bolju suradnju u budućnosti.

Saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg također se obratio prisutnima čestitajući svima njihov Dan pri čemu je pohvalio sve što Općina radi te poželio puno uspjeha u daljnjem radu. Prigodne riječi uputio je i zamjenik načelnika općine Zlatan Sremec nakon čega se prisutnima obratio i predstavnik načelnika i načelnik Općine Novo Virje Branko Mesarov.

Nakon svečane sjednice upriličen je i kulturno-umjetnički program, paljenje krijesa te narodno veselje mještana Koprivničkog Ivanca, a proslavu Dana Općine upriličila je i viša savjetnica za kulturu, udruge, nacionalne manjine i sport Vesna Peršić Kovač te brojni drugi gosti.

Drugi dan proslave započeo je budnicom, položeni su vijenci na lokalnom groblju u Koprivničkom Ivancu te je održana i Sveta misa.

Služba ureda župana