Proslavljen Dan dobrovoljnih darivatelja krvi i 135. obljetnica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

U  Domu mladih u Koprivnici u povodu dana Dobrovoljnih darivatelja krvi i 135. obljetnice Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica podijeljena su priznanja višestrukim darivateljima krvi.

Uoči dodjele priznanja, okupljene je pozdravila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev nakon čega je prikazan i film o radu Gradskog društva.

Pored prigodnih govora potpredsjednika Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslava Štimca i Ljiljane Šajatović Ivanković, predsjednice Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravke Jaković te zamjenika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice Mišela Jakšića, sve okupljene pozdravila je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja. Čestitala je ženama koje su primile priznanja za jubilarni broj darivanja krvi 35 i više puta te muškarcima koji su dali krv po 50 i više puta te im je poželila puno dobrog zdravlja, uspjeha i sreće u daljnjem radu.

Ove godine ukupno je 109 darivatelja dobilo priznanja za jubilarni broj darivanja krvi, podijeljene su i obiteljske zahvalnice, a za prigodan program pobrinule su se članice Ženskog vokalnog sastava Kulturno-umjetničkog društva Podravka te članovi Kulturno-umjetničkog društva Delovi.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: kajje.in