Proslavljen Dan Centara za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“

U prepunoj dvorani Domoljub danas je svečano proslavljen Dan koprivničkog Centara za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ , čemu je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

U svom obraćanju zamjenik Pal osvrnuo se na značaj Centra za Koprivničko-križevačku županiju te je uputio zahvalu zaposlenicima i vodstvu Centra na uvođenju posebnog programa za učenike koji nastavljaju svoj obrazovni put u Obrtničkoj školi Koprivnica, Strukovnoj školi Đurđevac i Strukovnoj školi Križevci.

„Neizmjerno zahvaljujem nastavnicima na trudu koji ulažu u obrazovanje učenika, a važno je naglasiti i društvenu ulogu koju imate u našoj Županiji. Posebno hvala roditeljima i svima koji podržavaju rad Škole. Ukorijenjeni ste u ovu sredinu, ovaj grad i ovu županiju.“ poručio je zamjenik Pal.

Ravnateljica Radmila Popović naglasila je kako se „Podravsko sunce“ može pohvaliti medaljama s državnih prvenstava, smotri i natjecanja, sudjelovanjem u raznim projektima, a osnovali su i učeničku zadrugu „Kopriva“ koja će započeti s aktivnostima sljedeće školske godine. Istaknula je kako je usluga rane intervencije iznimno važan dio koji Centru nedostaje, kako bi mogao pružiti podršku roditeljima i djeci od najranije dobi.

Svečanom obilježavanju Dana Centra doprinijeli su učenici glazbeno-scenskim programom  te prezentacijom aktivnosti koje su provodili proteklih godinu dana.

Služba ureda župana