Promocija županijskog promotivnog filma „Podravina i Prigorje na dlanu“ na Sveučilištu Sjever

Promocija promotivnog filma Koprivničko-križevačke županije „Podravina i Prigorje na dlanu“ održana je za studente i djelatnike Sveučilišta Sjever kao i sve zainteresirane građane, 27. siječnja u Sveučilišnom centru u Koprivnici.

U izradi ovo promotivnog filma sudjelovali su studenti Sveučilišta Marko Horvat i Ivica Barać koji su u izradi filma primijenili znanja i vještine stečene na preddiplomskim studijima Novinarstva i Poslovanja i menadžmenta u medijima, a uz vodstvo direktora županijske Turističke zajednice Zdravka Mihevca ujedno i vanjskog suradnika Sveučilišta Sjever.

Riječ je zapravo o dokumentarnom igranom filmu koji prikazuje mnoštvo turističkih sadržaja i atrakcija Koprivničko-križevačke županije, a realiziran je u suradnji Koprivničko – križevačke županije, županijske Turističke zajednice i Nexus produkcije.

Zamjenik župana Ivan Pal obraćajući se okupljenima istaknuo je ljepote i raznolikost naše Županije koje su same po sebi prava pozivnica za sve turiste koji su zainteresirani za posjet Koprivničko – križevačkoj županiji.

U ime domaćina Sveučilišnog centra prorektor Mario Tomiša izrazio je zadovoljstvo što su upravo studenti sudjelovali u izradi filma te time promovirali i rad samog Sveučilišta.

Direktor Mihevc, kao i Marko Horvat osvrnuli su se na produkciju i izazove za vrijeme snimanja filma, pri čemu je direktor Mihevc naglasio kako je bilo zaista zahtjevno harmonizirati i uskladiti sve ono što Koprivničko – križevačka županija nudi u dvadesetak minuta filma.

Promociji filma uz brojne studentice i studente prisustvovala je i gradonačelnica grada Koprivnice Vesna Želježnjak.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.