Proglašeni najuspješniji županijski rukometaši, rukometašice i rukometne ekipe

U hotelu Podravina u Koprivnici, u organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije održano je proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnog rukometnog djelatnika u 2016. godini, a kojemu je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

Zamjenik Pal uputio je čestitku svima nagrađenima na prvoj dodijeli rukometnih priznanja s područja Koprivničko-križevačke županije. Osvrnuo se na rukomet kao sport koji se najviše ističe te je naglasio kako „rukometni klubovi i sportaši pojedinci uvijek će imati podršku Županijske zajednice“.

Predsjednik rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Zlatko Blažeković kratko se osvrnuo na povijest rukometa i sportske rezultate Rukometnog kluba „Podravka Vegeta“ koji su i danas primjer timskog rada. Istaknuo je kako je ovo prva dodjela rukometnih priznanja stoga je ujedno i „poticaj svim sportašima za što bolji rad i afirmaciju rukometa kao sporta na području Županije“.

Najuspješnija rukometašica 2016. godine je Ivana Kapitanović iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta iz Koprivnice dok  najuspješnijim rukometašem je proglašen David Henigman iz Rukometnog kluba KTC iz Krževaca.

U kategoriji najuspješnije muške rukometne ekipe priznanje je primio Rukometni klub KTC iz Križevaca, najperspektivnija muška ekipa su kadeti Rukometnog kluba Koprivnica – Hangar 18, a najuspješnijom ženskom ekipom proglašen je Rukometni klub Podravka Vegeta iz Koprivnice.

Dodijeljeno je i priznanje za najperspektivniju rukometašicu koju je primila Tena Petika iz Rukometnog kluba Podravka dok najuspješnijim trenerom je proglašen Goran Mrđen iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta, a Zaslužnim rukometnim djelatnikom proglašen je predsjednik Rukometnog saveza KKŽ Zlatko Blažeković.

Služba ureda župana