Proglašene najuspješnije sportašice, sportaši i sportske ekipe Grada Đurđevca

Svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Đurđevca za 2015. godinu održano je prošli petak u Domu kulture Đurđevac.

Uvodne riječi uputio je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Đuro Tomrlin te se osvrnuo na prošlogodišnje uspjehe sportaša i ujedno najavio smjernice za budući rad Zajednice. Nakon uvodnih riječi predsjednika Zajednice, pozdrave svim sportašima i čestitke uputila je i predsjednica Županijske skupštine Koprivničko – križevačke županije Verica Rupčić i zamjenik predsjednika Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Zdravko Rupnik.

Gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković čestitao je sportašima na njihovim postignućima i promoviranju Grada Đurđevca te ujedno zahvalio Đuri Tomrlinu na uspješnom vođenju Zajednice sportova i 50 godina rada.

Najuspješnijom mladom sportašicom u 2015. godini proglašena je Ema Juričić  iz Karate kluba Đurđevac, dok je najuspješnijim mladim sportašem proglašen Domagoj Đođ iz Streljačkog kluba Radnik Đurđevac. Najuspješnijom ženskom sportskom ekipom IMG_4904proglašena je ekipa Karate kluba Đurđevac, a najuspješnijom muškom ekipom proglašena je ekipa Športsko ribolovnog kluba Ženska ekipa – viseće kuglane Športske udruge tjelesnih invalida Đurđevac odabrana je za najbolju žensku ekipu osoba s invaliditetom dok je najbolja muška sportska ekipa osoba s invaliditetom, ekipa Kuglačkog kluba osoba s invaliditetom Đurđevac. U kategoriji sportaša osoba s invaliditetom, najuspješnijima su proglašeni Mirjana Šandor i Mario Prelec iz Športske udruge osoba s tjelesnim oštećenjem s invaliditetom Đurđevac – ekipa viseće kuglane Za najuspješniju sportašicu odabrana je Klara Balatinec iz Rukometnog kluba Đurđevac, a najuspješnijim sportašom proglašen je Hrvoje Janči iz nogometnog kluba Graničar. Marko Đurišević iz Škole nogometa Grada Đurđevca dobio je priznanje za  najuspješnijeg sportskog trenera, dok je plaketu zaslužnog sportskog djelatnika primio Milan Slaviček iz Škole nogometa Grada Đurđevca.

Teniski klub Đurđevac primio je priznanje za postignute sportske rezultate, stručan i redovit rad s mladim sportašima dok je Đuro Grčić dobio zahvalnicu za izniman doprinos u fotografskom praćenju i promociji sportaša Grada Đurđevca. Ema Juričić iz Karate kluba Đurđevac dobila je nagradu za osvojeni naslov državne prvakinje.

Služba ureda župana

Foto: djurdjevac.hr