Proglašene najbolje rukometašice, rukometaši i ekipe Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije jučer je u koprivničkom Domu mladih održano svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2021. godini.

Proglašenju je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je zahvalio sportašima što svojim trudom, angažmanom i uspjesima na najbolji način promoviraju Županiju te im poželio da i nadalje ostvaruju sjajne rezultate. Čestitkama se priključio i tajnik županijskog Saveza Dieter Benotić, a program je vodio predsjednik RK Koprivnica Zvonimir Cahunek.

Najuspješnijom rukometašicom proglašena Dejana Milosavljević, članica RK Podravka Vegete i ženske seniorske hrvatske reprezentacije, a najuspješnijim rukometašem Domagoj Masnec iz RK KTC Križevci. Najuspješnija perspektivna rukometašica je Lana Strugar, članica RK Podravka U-16 i ženske kadetske rukometne reprezentacije Hrvatske, a najperspektivniji rukometaš Gabrijel Kovačić iz RK Koprivnice U-15 i član muške mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske. Nadalje, najuspješnija ženska rukometna ekipa je RK Podravka Vegeta, a muška RK KTC Križevci. Najuspješnija perspektivna ekipa u 2021. je RK Podravka – kadetkinje U-16 za žene, dok u muškoj kategoriji nije bilo nominiranih.

Priznanje za najuspješnijeg trenera dobio je Nenad Smiljanec iz RK Podravka Vegete i selektor kadetske reprezentacije Hrvatske, priznanje za zaslužnog rukometnog djelatnika dobio je Bojan Savić, fizioterapeut RK Podravke, dok su najuspješnijim rukometnim sudačkim parom proglašene Ivana Blažek i Vedrana Kolarek.

Čestitamo nagrađenima i svima nominiranima te im zahvaljujemo na doprinosu sportu Koprivničko-križevačke županije.

 

Služba ureda župana