Prijem za kadetkinje Rukometnog kluba Podravke

Povodom obrane prošlogodišnjeg naslova, zamjenik župana Ivan Pal zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Brankom Cuki održao je prijem za kadetkinje Rukometnog kluba Podravke. Naime, djevojke su na završnici  1. Hrvatske kadetske rukometne lige u Umagu pobijedile zagrebačku Lokomotivu i tako četvrti put zaredom osvojile naslov prvakinja.

Zamjenik Pal čestitao je djevojkama na uspjehu i posebno naglasio važnost ovog rezultata:

„Ovaj prijem već je postao uobičajeni, ali nije uobičajena ova situacija da je jedna ekipa već četiri puta zaredom osvojila prvo mjesto. Osim toga, ovo je jedinstvena situacija s obzirom da ste vi prva generacija koja je bila prva s domaćim curama.“

Zahvalu na prijemu uputila je trenerica kluba Snježana Petika te istaknula kako su igračice Kluba na državnom prvenstvu za kadetkinje Korina Karlovčan i Tena Petika odabrane u sedmorku turnira dok je najboljom igračicom proglašena Ivona Mrđen, a Iva Šafar najboljom vratarkom.

Na kraju prijema, direktorica Kluba Božica Palčić naglasila je kako se nada da ovo nije zadnji prijem u Županijskoj upravi s obzirom da imaju još tri godišta koja će uskoro ići na završnicu.

Služba ureda župana