Prepuna dvorana čestitala Dječjem vrtiću „Vrapčić“ 20. rođendan

„Svi odrasli su u srcu djeca, a djeca su najvrjednije što društvo ima.“

U koprivničkoj Srednjoj školi u petak, 2. lipnja Dječji vrtić „Vrapčić“ Drnje proslavio je svoju 20. obljetnicu postojanja, a u bogat su se program proslave uključile brojne udruge s kojima vrtić surađuje, sve vrtićke podružnice, župan Darko Koren, načelnici općina te posjetitelji koji su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu.

U svom obraćanju ravnateljica vrtića Snježana Tišljarić zahvalila je djeci, suradnicima i prijateljima istaknuvši kako je „svatko od njih utkao kapi dobrote i ljubavi u slap koji se zove Vrapčić“ te kako je pred njima još mnogo veselih i uspješnih rođendana.

Proslavu je podržao i župan Darko Koren, čestitavši na ovoj važnoj obljetnici koja je dokaz predanog rada i ljubavi zaposlenika vrtića, te je poručio kako su „svi odrasli u srcu djeca, a djeca najvrjednije što društvo ima.

Mališani su kroz ples, pjesmu, recitacije i igrokaze pokazali što su sve naučili, a udruge su pripremile prave domaće poslastice, uz prikaze tradicionalnih vještina poput vezenja ivanečkog veza i slikanja na staklu.

Služba ureda župana