Predstavljen program „Ljeto na Šoderici 2017.“

Na konferenciji za medije danas je predstavljen program „Ljeto na Šoderici 2017.“ koji su pripremile Koprivničko-križevačka županija, županijska Turistička zajednica i Općina Legrad, u suradnji s brojnim udrugama, pojedincima i sponzorima.

Uvodno se obratio direktor Turističke zajednice Zdravko Mihevc kazavši kako se „događanja na Šoderici kontinuirano organiziraju već tri godine“ zahvaljujući velikom interesu posjetitelja i doprinosu svih uključenih. U ovogodišnjem programu pripremljene su 22 raznovrsne manifestacije, primjerice Šoderica Open Air, Kup Županije u ribolovu, 1. Šaran kup by Vegeta, Kazališni festival, Turnir u odbojci na pijesku, Showderica, Rocklive, Country vikend i Kup Zlate Bartl.

Župan je izrazio zadovoljstvo brojem događanja dodavši: „Zaista je bilo potrebno puno truda kako bi organizirali sve ove manifestacije, no moramo biti jedinstveni u težnji da ponovno revitaliziramo naše Podravsko more. Zahvaljujem i načelniku Saboliću na suradnji i korektnoj komunikaciji te vas sve pozivam da ljeto provedete na Šoderici.“

Župan je naglasio i važnu ulogu Turističke zajednice kao koordinatora, dok je načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić kazao kako „Ljeto na Šoderici“ doprinosi razvoju turizma na području Županije, ali i poduzetništvu te otvaranju novih radnih mjesta, a svoju podršku programu dao je i zamjenik župana Darko Sobota.

Otvorenje sezone je 3. lipnja, a već 4. lipnja posjetitelje očekuje novina  „Biciklom po Podravini do Šoderica“ koja će spojiti tradiciju biciklizma i turizam.

U privitku možete vidjeti detaljan program svih događanja.

Služba ureda župana