Predstavljen bogat program Country vikenda na Šoderici

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u petak, 28. srpnja na Zrinskom trgu u Koprivnici, u sklopu „Ljeta na Zrinskom“, održala je promociju Country vikenda na Šoderici.

Direktor Turističke zajednice Zdravko Mihevc kazao je kako se radi o prepoznatljivoj manifestaciji, koja iz godine u godinu svojim bogatim i raznovrsnim sadržajima privlači sve više posjetitelja te je ukratko predstavio program, zahvalivši Koprivničko-križevačkoj županiji na podršci, kao i svima uključenima u organizaciju.

Pravu country atmosferu dočarali su članovi Konjičkog kluba Bilogorski renđeri i njihov predsjednik Davor Rajšel,  dok su za glazbeno-plesni dio bili zaslužni plesna skupina Dancing Boots te koprivnički glazbenici Miroslav i Gordana Evačić uz gosta, američkog glazbenika Johna Krutha.

Otvorenje Country vikenda na rasporedu je 4. kolovoza u 19 sati na Šoderici, a u sklopu trodnevnog programa bit će postavljeno i pravo kaubojsko naselje, uz odličnu zabavu u saloonu,  bogatu ugostiteljsku ponudu u kaubojskom stilu, konjičke igre te razne radionice. Kauboji će se okušati i u dvoboju, a posebna poslastica za posjetitelje bit će i glazbenici iz Austrije i Mađarske, kao i domaće glazbene snage. Novitet je izbor najkaubojke, koji će se održati u nedjelju, 6. kolovoza, a svi ostali detalji mogu se doznati na internetskoj stranici Turističke zajednice KKŽ.

Rezervirajte vikend za Country vikend!

Služba ureda župana