Predsjednik Županijske skupštine Pintar prisustvovao izbornoj skupštini Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci

Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci u srijedu, 16. kolovoza održala je godišnju i izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Božidar Štubelj, dok je za zamjenicu predsjednika izabrana Katica Vojta.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, a osim izbora novog vodstva, podneseno je i Izvješće o radu u kojem su predstavljene brojne provedene aktivnosti, kao i podaci o broju umirovljenika u Križevcima kojih je krajem 2016. godine bilo 5188.
Nakon izvješća i odluka uslijedila je podjela priznanja članovima koji su ostvarili sportske uspjehe, a dosadašnjem predsjedniku Udruge Ivanu Matušinu uručeno je posebno priznanje za višegodišnji rad i status počasnog doživotnog predsjednika Udruge.

Predsjednik Županijske Skupštine Pintar novom je vodstvu uputio čestitke ispred Koprivničko-križevačke županije, župana Darka Korena i njegovih zamjenika, kao i županijskog HSU-a te je dosadašnjem predsjedniku Udruge Matušinu zahvalio na odličnoj dugogodišnjoj suradnji. Čestitkama su se pridružili i predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske Josip Kovačić, predsjednik Saveza udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije Franjo Zirdum te zamjenik križevačkog gradonačelnika Danijel Šaško, kao i brojni drugi gosti.

Okupljenima se obratio i novoizabrani predsjednik Štubelj, koji je zahvalio članovima na izboru, a posebno dosadašnjem predsjedniku Matušinu na svemu što je učinio za Udrugu.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: www.krizevci.hr