Predsjednik Pintar prisustvovao godišnjoj Skupštini Kluba za starije osobe “Mariška”

Klub za starije osobe „Mariška“ u ponedjeljak, 6. srpnja u prostoru koprivničke Sinagoge je održao redovnu godišnju Skupštinu kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Predsjednik Pintar je zahvalio Klubu na dosadašnjem uspješnom radu i velikom doprinosu u poboljšanju kvalitete života brojnih umirovljenika i starijih osoba na području županije kroz usluge pomoći u kući i mnoge druge projekte i programe te je naglasio kako će Županija i dalje podržavati rad Kluba, na dobrobit svih starijih osoba kojima je pomoć Kluba potrebna.

Predsjednica Kluba „Mariška“ Valentina Čadavec zahvalila je Županiji i suradnicima na pomoći i podršci istaknuvši kako će se programi  pomoći starijim osobama koje Klub provodi dugi niz godina nastaviti realizirati prema planu, a u skladu s preporukama i uputama nadležnih tijela s obzirom da su i aktivnosti kluba prilagođene zbog aktualne zdravstvene situacije uzrokovane epidemijom bolesti COVID-19. Na Skupštini, kojoj je prisustvovala i v.d. ravnateljice Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Verica Šarlija je usvojeno Izvješće o radu te Financijsko izvješće Kluba za 2019. godinu.

Izvor fotografija: Klub „Mariška“

Služba ureda župana