Predsjednik Pintar na 10. Otvorenom prvenstvu Križevaca u stolnom tenisu

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima prošlog je vikenda održano  jubilarno 10. Otvoreno prvenstvo Križevaca u stolnom tenisu, kojemu je prisustvovao i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, koji se i natjecao.

Natjecanje je okupilo rekordan broj natjecatelja, a snage je odmjerilo preko 60 natjecatelja iz Hrvatske i Srbije. Organizator natjecanja bio je Stolnoteniski klub Križevci Top 12 u suradnji s Hrvatskim stolnoteniskim savezom te pod pokroviteljstvom Grada Križevaca.
Uoči početka natjecanja, natjecatelje su pozdravili tajnik Kluba Ivan Kranjec, predsjednik Pintar, predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zdravko Pospiš te gradonačelnik Mario Rajn koji je svima poželio dobrodošlicu u Križevce i službeno proglasio natjecanje otvorenim.

Najboljim igračem turnira proglašen je Žarko Valentić, u kategoriji do 40 godina pobijedio je Ivan Jardas ispred Zorana Turka, Dominika Varge i Ivane Grgić, a u kategoriji od 40 do 49 godina najbolji je bio Davorin Pongrac ispred Stanislava Lošića, Hrvoja Dujmovića i Damira Boke. U kategoriji od 50 do 59 godina pobijedio je Žarko Valentić ispred Damira Belaja, Petra Mačešića i Nikole Kašića, a kod natjecatelja 60+ pobijedio je Andrija Bertone ispred Vinka Legina, Đure Pahera i Božidara Križanca. U kategoriji žena najbolja je bila Tatjana Toplek ispred Inge Varga, Sande Vidović i Viktorije Gašpar, a kod parova do 49 godina pobjednici su Luka Kovačević i Hrvoje Dujmović te kod parova iznad 50 godina Damir Belaj i Petar Mačešić. Najvjernijim igračima proglašeni su Željko Pintar, Damir Belaj, Đuro Paher, Božidar Križanac, Ilija Tomić i Miloš Kramaršić.

Služba ueda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr