Poziv poduzetnicima za izlaganje na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na VIROEXPO 2014.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji se žele predstaviti na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na međunarodnom 19. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2014. koji će se ove  godine održati od 24. do 26. siječnja 2014. godine na sajamskom prostoru Viroexpo-a u Virovitici.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica, organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa, a nastup na sajmu sufinancirati će se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa “PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

Zemlja partner ovogodišnjeg 19. po redu  VIROEXPO-a je Kraljevina Nizozemska, dok su glavni pokrovitelji sajma, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

Zainteresirane poduzetnike koji se žele predstaviti na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko- križevačke županije na 19. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014., molimo da se jave u PORU  zaključno s 13. siječnja 2013. godine na tel: 621-978 ili e-mail: info@pora.com.hr.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja