Poziv na radionicu u okviru projekta TOURISM4C – pretpostavke za osnivanje prekograničnog turističkog klastera

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja sudjeluje u provedbi projekta TOURISM4C koji se financira iz IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. U projektu sudjeluju Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Mađarske, Trgovačka i industrijska komora županije Zala iz Mađarske i HGK Županijska komora Varaždin. Cilj projekta je stvaranje pretpostavki za povezivanje poduzetnika u prekogranični turistički klaster.

Projektne aktivnosti uključuju istraživanje o turističkom potencijalu u prekograničnom području, a projektom je predviđeno i niz radionica za dionike u sektoru turizma u pograničnom području, a s ciljem razmjene znanja i iskustava o turističkoj promociji te o prednostima udruživanja u turistički klaster.

Upravo s ciljem uspostave zajedničke suradnje, unapređenja promocije turističkih proizvoda i usluga kao i sveukupne promocije Koprivničko-križevačke županije kao turističke destinacije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizira prvu radionicu na temu mogućnosti udruživanja poduzetnika u turistički klaster. Uz sudjelovanje eksperta iz područja klastera, na radionici će se prezentirati sve mogućnosti, prednosti i prilike udruživanja u klaster, čime bi se njegovim članovima omogućilo bolje pozicioniranje na EU tržištu.

Radionica će se održati
u četvrtak, 03. prosinca 2015. godine s početkom u 10,00 sati
u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja,
Florijanski trg 4, Koprivnica, dvorana na I. katu.

Sljedeće dvije radionice imat će za cilj povezivanje s partnerima i drugiom dionicima na području turizma iz Varaždinske županije i županije Zala iz Mađarske.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja usmeno na tel. 621-978 ili na e-mail: info@pora.com.hr zaključno do utorka, 01. prosinca 2015. godine do 13,00 sati.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja

ipa_sufinanciranje