Poziv na radionicu “Osnaživanje vidljivosti organizacija civilnoga društva”

Program JAKO vas poziva na poludnevnu radionicu “Osnaživanje vidljivosti organizacija civilnoga društva ” koja će se održati 14. svibnja 2015. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije (Antuna Nemčića 5, Koprivnica) s početkom u 16.30 sati.
Radionica je namijenjena organizacijama civilnoga društva koje žele unaprijediti vještine PR-a svojih organizacija, pisanja priopćenja za medije, javnih nastupa, organiziranja medijskih konferencija te druge vještine potrebne za postizanje vidljivosti u medijima.
Radionicu će održati gospođa Petra Bagarić, univ.spec.rel.publ., sveučilišna specijalistica za odnose s javnošću i asistentica na Sveučilištu Sjever. Višegodišnje iskustvo u izvođenju seminara i raznih vježbi na spomenutu temu, trenerica će podijeliti s predstavnicima organizacija civilnoga društva.
Sudjelovanje na radionici se NE plaća, troškove radionice pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa JAKO (Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u RH).

Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnog obrasca na linku:
http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/ najkasnije do 12. svibnja 2015. godine.

Sonja Hlebar
Voditeljica Programa JAKO u Koprivničko-križevačkoj županiji