Poziv na potpisivanje ugovora i prezentaciju programa za poduzetnike

Pozivamo Vas na potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava  iz programa “PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu, za mjeru C “Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja”, aktivnost C3: Razvojne agencije i poduzetnički centri, predstavljanje  kreditnog programa „Mikro kreditiranje – prvi korak u poduzetništvo“ u okviru kojeg je PORA ostvarila bespovratna financijska sredstva u iznosu 136.271,21 kuna.

Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava PORI potpisati će ispred MINPO-a zamjenik ministra Dražen Pros te ispred PORE ravnateljica PORE Melita Birčić.

Nakon potpisivanja ugovora predstavnici MINPO-a i HAMAG INVEST-a  održati će prezentaciju grant sheme  namijenjene mikro, malim i srednjim poduzetnicima  za korištenje bespovratnih potpora  te kreditnog programa „Mikro kreditiranje – prvi korak  u poduzetništvo”.

Potpisivanje ugovora i navedena prezentacija će se održati

 23. kolovoza 2013. godine s početkom u 13,30 sati

 u dvorani „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji,

 Florijanski trg 4, Koprivnica.

 

Ravnateljica PORE:
Melita Birčić, v.r.