POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE NA TEMU PROVEDBE PROJEKTA DRAVA-GASTROLOBBY – ODRŽAVANJE GASTRONOMSKO-KULTURNE MANIFESTACIJE 25. I 26. RUJNA 2010. GODINE NA UŠĆU MURE U DRAVU KOD LEGRADA

Pozivamo Vas na konferenciju za medije na temu provedbe projekta DRAVA–GASTROLOBBY koja će se održati

20. rujna 2010. godine (ponedjeljak) s početkom u 09,00 sati u Koprivnici, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije, soba 28/I, ulica A. Nemčića 5.

Projekt „DRAVA–GASTROLOBBY Prekogranična gastronomsko-kulturna suradnja – susret dviju kultura na hrvatsko-mađarskoj granici“ odobren je za sufinanciranje na temelju prvog natječaja u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013, a između ostaloga obuhvaća organizaciju druge po redu gastronomsko-kulturne manifestacije koja će se u okviru provedbe projekta održati 25. i 26. rujna 2010. godine na ušću Mure u Dravu kod Legrada.

Na konferenciji će biti predstavljen detaljan program dvodnevne gastronomsko-kulturne manifestacije u Koprivničko-križevačkoj županiji, kao i dva kataloga na hrvatskom i mađarskom jeziku izrađena tijekom provedbe projekta.

Konferenciji za medije prisustvovat će predstavnici Koprivničko-križevačke županije, predstavnici PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije kao partneri u provedbi projekta, predstavnici Zajednice Mađara Koprivničko-križevačke županije kao partneri suradnici u projektu, te predstavnici Vodećeg partnera, županije Somogy.

Ravnateljica PORE: Melita Birčić, v.r.