Povjerenstvo Koprivničko-križevačka županija – zdrava županija održalo konferenciju za novinare

Povjerenstvo „Koprivničko-križevačka županija – zdrava županija“ jučer je u zgradi županije održalo konferenciju za novinare.

Članovi Povjerenstva izvijestili su predstavnike medija da su prikupljeni i obrađeni kvantitativni i kvalitativni pokazatelji neophodni za izradu Slike zdravlja Koprivničko-križevačke županije. Nacrt, ovog, jednog u nizu    dokumenta čiji je cilj unapređenje zdravlja građana Koprivničko-križevačke županije, je napravljen.

Prezentacija pokazatelja održat će se, na  konsenzus konferenciji, u četvrtak 27. studenoga 2008. godine, u 12,00 sati u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Na konsenzus konferenciji na koju je pozvano gotovo 200 predstavnika stručnjaka, političara i građana utvrdit će se pet javnozdravstvenih prioriteta. 

Predstavnike   medija, članovi županijskog Povjerenstva, zamolili su da se  kroz članke, izvještavanje i ostale načine praćenja, uključe u rad konsenzus konferencije i upoznavanje građana s potrebom njihova aktivnog sudjelovanja u izradi ovog dokumenta.