Povijesno društvo Koprivnica održalo godišnju Skupštinu

U Gradskoj vijećnici u Koprivnici održana je godišnja Skupština Povijesnog društva Koprivnica kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ivan Pal.

U uvodnom obraćanju zamjenik Pal osvrnuo se na kvalitetnu suradnju Koprivničko-križevačke županije i Povijesnog društva Koprivnica „što potvrđuje niz manifestacija i aktivnosti koje smo zajedno odradili“. A obzirom na broj okupljenih na Skupštini, zamjenik Pal je istaknuo kako  je to „najveća potvrda kvalitete rada Društva“.

U radnom dijelu predstavljen je Izvještaj o radu za proteklu godinu te Financijski izvještaj koji su jednoglasno usvojeni, a iznesen je i prijedlog Plana rada u 2017. godini koji uključuje niz aktivnosti tijekom cijele godine.

Predstavljene su publikacije i projekcije fotografija s raznih aktivnosti u protekloj godini uz predstavljanje 30. broja časopisa „Scientia Podravina“ čiji je urednik Mirko Lukavski, predstavljen je i 30. broj časopisa „Podravina“ akademika Dragutina Feletara, 12. broj časopisa „Ekohistorija“ profesora dr. sc. Hrvoja Petrića te projekcija fotografija Miroslava Kamenara i Branka Peroša kojima je zabilježeno putovanje Društva u Austriju 2015. godine.

Služba ureda župana