Potpisani vrijedni ugovori u Županiji

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva, gospodin Damir Polančec, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, gospodin Vinko Mladineo, Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom gospodin Jozo Sarać, potpisali su danas 09.10.2008. godine Ugovore sa zakonskim zastupnicima jedinica lokalne samouprave u prostorijama Koprivničko-križevačke županije.

Sastanku su nazočili i potpredsjednik Sabora, Josip Friščić, saborski zastupnici Sjepan Milinković i Zvonimir Mršić, suradnici gospode Polančeca, Mladinea i Saraća, predstavnici Koprivničko-križevačke županije – domaćini ovog poslovnog sastanka, predstavnici JLS-a i gospodarskih ustanova naše Županije.

Potpisani su Ugovori o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava prema projektu izgradnje poduzetničkih zona u JLPS za 2008. godinu od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ugovor o darovanju državnog zemljišta (Darovnica državnog zemljišta na prostoru poduzetničke zone Koprivnički Ivanec) i Ugovor o korištenju sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za financiranje otkupa zemljišta na kojem bi se razvio program gospodarske uporabe geotermalne energije na lokaciji Lunjkovec-Kutnjak.