Potpisan ugovor IV. faze izgradnje škole i sportske dvorane Osnovne škole Sokolovac

Župan Darko Koren i direktor tvrtke MOD d.o.o. Stjepan Njegač potpisali su u Županijskoj upravi Ugovor o javnoj nabavi radova IV. faze izgradnje škole i sportske dvorane Osnovne škole Sokolovac.

Riječ je o zadnjoj fazi izgradnje ove škole i sportske dvorane, a vrijednost ovog ugovora je 4.178.331,88 kuna s PDV-om te uključuje građevinsko-obrtničke radove na postojećoj zgradi škole, denivelaciju kuhinje i wc za invalide, građevinsko-obrtničke radove na dvorani, elektroinstalacije, uređenje okoliša i strojarske instalacije.

Završetak radova planiran je ove godine, a do sada je u izgradnju škole i sportske dvorane ukupno uloženo gotovo 8 milijuna kuna.

Ukupna površina dogradnje škole je 540 metara kvadratnih dok je površina sportske dvorane 795 metara kvadratnih te će se izgradnjom objekta omogućiti održavanje nastave u jednoj smjeni za 218 učenika koliko ih u ovoj školskoj godini polazi Osnovnu školu Sokolovac.

Potpisivanju ugovora nazočili su zamjenik župana Darko Sobota, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki i viša savjetnica za provedbu kapitalnih projekata u školstvu Ana Mušlek.

Služba ureda župana