Posjetite izlagački prostor Koprivničko – križevačke županije na 23. Zagorskom gospodarskom zboru

"Neka ovaj Sajam bude putokaz kuda trebamo ići i u tom smislu zahvala svima onima koji nam drže luč da bismo taj put vidjeli i još jedna zahvala na povjerenju koje ste nam ukazali"

U četvrtak, 10. rujna 2015. godine u Krapini je otvoren 23. Zagorski gospodarski zbor, najveća gospodarska manifestacija u Krapinsko – zagorskoj županiji, a partner ovogodišnjeg Zbora je Koprivničko – križevačka županija.
O partnerstvu i suradnji dviju Županija župan Darko Koren naglasio je sljedeće: „Dozvolite mi da vas sve pozdravim kao ponosni partner ovog Sajma, što je zapravo uzvrat jednog ovakvog partnerstva koji se dogodio prošle godine na našem gospodarskom i obrtničkom sajmu u Križevcima. Posebno pozdravljam i želim svako dobro izlagačima koji su danas ovdje izložili svoje proizvode i usluge. Neka ovaj Sajam bude putokaz kuda trebamo ići i u tom smislu zahvala svima onima koji nam drže luč da bismo taj put vidjeli i  još jedna zahvala na povjerenju koje ste nam ukazali“ obratio se župan Koren koji se ujedno pozdravio i u ime svih župana odnosno Hrvatske zajednice županija.

IMG_4615mKoprivničko – križevačka županija u suradnji sa Obrtničkom komorom KKŽ i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizirala je nastup trideset i pet izlagača na 30 m² prostora. Županijski izlagački prostor posjetio je i predsjednik Vlade Milanović na kojem su prezentirana vina, sirevi, mesne delicije i voćni sokovi proizvođača iz Podravine i Prigorja. Manifestacija traje do 12. rujna na kojoj će se predstaviti obrtnici, poduzetnici i predstavnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz Koprivničko – križevačke županije.
Zagorski gospodarski zbor otvorio je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, a otvorenju Zagorskog gospodarskog zbora nazočili su članovi Vlade, brojni uzvanici, i dužnosnici, gospodarstvenici i izlagači samog Sajma.

IMG_4610mNa ovogodišnjem Zagorskom gospodarskom zboru sudjeluje dosad najveći broj izlagača, njih 268. Osim izlagača iz Krapinsko – zagorske županije, sudjeluju i izlagači iz cijele Hrvatske te Slovenije, Mađarske i BiH.
Organizatori manifestacije su Županijska komora Krapina i Radio Kaj u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko–zagorske županije, Krapinsko–zagorskom županijom i Gradom Krapinom, pokrovitelji Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske te Ministarstvo gospodarstva Republike Hrvatske, a partner ovogodišnjeg sajma jest Koprivničko-križevačka županija.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.