Posjetite 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

U Križevcima se od 12. do 14. studenoga na otvorenom prostoru na trgovima J.J. Strossmayera i A. Nemčića održava 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, od 9 do 17 sati.

Sajam je dobio suglasnost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a odvija se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, kao i preporukama nacionalnog Stožera civilne zaštite. Posjetitelje i izlagače molimo da se ponašaju odgovorno i štite vlastito zdravlje i zdravlje drugih.

Sajam  je isključivo prodajnog karaktera, a za vrijeme trajanja manifestacije nisu organizirani dodatni programi i sadržaji kojima bi se poticalo na veće okupljanje i zadržavanje građana na jednom mjestu.

Sajam je prilika za predstavljanje županijskog gospodarstva, stvaranje novih poslovnih kontakata, ali i za podršku domaćim poduzetnicima i obrtnicima.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u organizaciji manifestacije sudjeluju Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, koja je i nositelj tehničke organizacije Sajma, Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna  razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Veselimo se Vašem dolasku na 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije i pozivamo Vas da kupnjom proizvoda naših poduzetnika i obrtnika podržite njihove djelatnosti i tradiciju sajmovanja!

 

Služba ureda župana