Pod pokroviteljstvom Županije i Grada Križevaca održan 20. malonogometni turnir – slavila ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević

Ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević osvojila je jubilarni 20. turnir Ožujsko-KTC koji je prošlog vikenda održan u Križevcima u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca, u organizaciji NK Radnik Križevci i Zajednice športskih udruga Križevci, a pod pokroviteljstvom Županije i Grada Križevaca.

Cvjetno Poliklinika Milojević u finalu je pobijedila Replay s rezultatom 2:1, a u borbi za 3. mjesto Pulse Night club Stock nadjačao je Renzo sa 7:6. Najboljim igračem turnira proglašen je Kristijan Lovrić iz Cvjetnog, a priznanje i nagradu sponzora uručio mu je župan. Najbolji vratar je Goran Škorić također iz Cvjetnog kojemu je priznanje predao nekadašnji vrsni nogometni sudac i dugogodišnji delegat na turniru Stevo Brujić kojem je to bila posljednja utakmica u delegatskoj dužnosti na križevačkom turniru. Najbolji strijelac je Ivan Kovačec iz Replaya kojemu je priznanje uručio gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, dok je trofej fair play Goran Ilotić, u spomen na nekadašnjeg tajnika Zajednice športskih udruga, pripao momčadi 123.design.co CB Planet, a uručio im ga je predsjednik Zajednice športskih udruga Branislav Pengov.

Tajnik ZŠU Križevci Draženko Kovačić uručio je priznanja sucima finalne utakmice Josipu Havajiću, Bruni Ritoši, Zlatku Šimčiću i Mariju Brunecu. Predstavnik momčadi Renzo#99 Renato Novosel primio je pokal za četvrto mjesto, a pokal za 3. mjesto Pulse Night clubu Stock uručio je izvršni dopredsjednik NK Radnik Križevci Vitomir Mijić. Pokal za 2. mjesto voditelju Replaya Zdenku Međimorcu predao je predsjednik ZŠU Branislav Pengov, dok je pokal za 1. mjesto Cvjetnom Poliklinici Milojević predao gradonačelnik Rajn. Prijelazni pokal uručio je župan Darko Koren, a novčani bon od 50 tisuća kuna direktor turnira Damir Kemenović.

U prigodnom programu sudjelovale su Križevačke mažoretkinje i plesni par Plesnog centra Ritam Marino Hudinec i Larisa Tinodi, a ukupno su sudjelovale 32 ekipe.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: prigorski.hr