Pod pokroviteljstvom Koprivničko – križevačke županije održan 9. Sajam poslova

Pod pokroviteljstvom Koprivničko – križevačke županije u ponedjeljak, 26. listopada u Hotelu Picok u Đurđevcu po deveti put Hrvatski zavod za zapošljavanje organizirao je Sajam poslova u našoj županiji.

Župan Darko Koren zahvalio je svim organizatorima i suorganizatorima na organizaciji ovog događanja koji ulažu sve napore kako bi se smanjila nezaposlenost izloživši mogućnosti koje se nude nezaposlenima

Isto tako brojnim posjetiteljima obratili su se su se predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci Jadranka Čapalija, gradonačelnik Grada Đurđevac Željko Lacković i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

IMG_8645mI ove godine Sajam poslova organiziran je uz pomoć i podršku partnera: Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca, Grada Koprivnice, Grada Križevaca, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Koprivnica, Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore, Obrtničkog učilišta Pouka Koprivnica, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica i Pučkog otvorenog učilišta Križevci.

Sajam poslova namijenjen je nezaposlenim osobama, onima koji traže zaposlenje, poslodavcima, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih škola, te svim drugim nezaposlenim osobama.

Posjetitelji su imali priliku uspostaviti komunikaciju s poslodavcima i ukratko im se predstaviti, prikupiti imaformacije te predati zamolbu i životopis. Isto tako mogli su se upoznati se s radom i aktivnostima Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK). Cilj sajma je bio povezati poslodavce i mlade nezaposlene ljude te na taj način pomoći zapošljavanju tih ljudi. Nezaposlene osobe imale su prilku provjeriti koje su mogućnosti obrazovanja i usavršavanja znanja i vještina na području Koprivničko-križevačke županije.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.