Patricia Markač iz Đurđevca nova je Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije

Hotel Podravina u Koprivnici jučer je bio domaćin regionalnog izbora za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije koji je, osim naše županije, uključivao i Virovitičko-podravsku, Bjelovarsko-bilogorsku i Međimursku županiju. Pokrovitelj izbora bili su Koprivničko-križevačka županija i županijska Turistička zajednica, a svečanosti su prisustvovali župan Darko Koren i pomoćnica direktorica županijske Turističke zajednice Kristina Sočev koji su natjecateljicama poželjeli mnogo uspjeha i sreće u predstavljanju. Organizator izbora bila je tvrtka Servis Košić d.o.o.

Na izboru za Miss Supranational KKŽ sudjelovalo je sedam djevojaka i to: Iva Hećimović (Koprivnica), Tea Bebek (Kalinovac), Maja Špoljar (Virovitica), Rebeka Vidić (Virje), Karolina Kemenović (Križevci), Patricia Markač (Đurđevac) i Nancy Bednjačić (Bjelovar). Natjecateljice pred publiku i stručni žiri izašle četiri puta, u različitim kreacijama, a za glazbeni dio bila je zadužena pjevačica Antonija Šola. Stručni žiri je za novu Miss Supranational izabrao Patriciu Markač, prva pratilja je Nancy Bednjačić, a druga Maja Špoljar.

Dodajmo i kako je Iva Hećimović osvojila titulu Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije za cat walk, Tea Bebek je Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije elegancije, Rebeka Vidić je Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije fotogeničnosti, a Karolina Kemenović Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije simpatičnosti.

 

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Drava.info