Otvoreni novi teniski tereni i prostorije Teniskog kluba Križevci

U subotu, 3. listopada zamjenik župan Ivan Pal službeno je otvorio nove klupske prostorije i nove teniske terene Teniskog kluba Križevci. Predsjednik TK Križevci Goran Gregurek zahvalio je svima koji su pomogli da Klub, uz već postojeća dva terena, dobije i svoje prostore te još jedan teren, vrijedne 750 tisuća kuna.
Unazad osam godina kroz Klub je prošlo stotinjak djece, a trenutno ih tenis trenira oko 30, zahvaljujući Gradskom vijeću Grada Križevaca i onim vijećnicima koji su dali podršku ovom projektu rekao je predsjednik Gregurek te dodao kako bez njihove potpore ne bi bili u mogućnosti završiti ovaj projekt.
U ime Koprivničko-križevačke županije obratio se zamjenik župana Ivan Pal, čestitavši na otvorenju novih terena, rekavši kako je to velika stvar za Križevce, posebice mlade koji će moći neometano trenirati i okupljati se oko sporta i na taj način kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.
U ime Grada, otvorenju je prisustvovao predsjednik Gradskog vijeća Dragutin Guzalić koji je rekao da bez entuzijazma predsjednika TK Križevci ovoga danas vjerojatno ne bi bilo, a sve što je napravljeno ostaje Gradu i njegovim građanima.
Iduća je u planu izgradnja dvorane kako bi djeca lošem vremenu mogli trenirati, a za to će se sredstva tražiti u europskim fondovima, naglasio je predsjednik Gregurek.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.