Otvorena još jedna Koprivnička bajka

Na glavnom je trgu u Koprivnici prošlog vikenda otvorena još jedna Koprivnička bajka, koja će svojim posjetiteljima donijeti brojne i raznovrsne sadržaje kako bi im uljepšala nadolazeće blagdane.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić te gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivan Pal te ostali gosti.

Posebno su uživali najmlađi koji su dobili poklone od Djeda Božićnjaka, a doživljaj je bilo i puštanje lampiona za koje su prikupljani dobrovoljni prilozi za udrugu MOJA koja pomaže djeci s ADHD-om, ADD-om i drugim teškoćama, te njihovim roditeljima. Posjetiteljima je podijeljeno ukupno 450 lampiona, a prikupljeno je 4670 kuna.

Za atmosferu je bila zaslužna i Nina Badrić koja je raspjevala i rasplesala sve okupljene, unatoč temperaturnim minusima, otvoreno je i klizalište koje je preseljeno iz parka na glavni trg, a nastupili su članovi Male sportske škole te Dječjeg zbora Tratinčica.

Program Koprivničke bajke možete vidjeti ovdje.

Služba ureda župana