Otvoren 18. Međunarodni sajam poduzetništva „Mesap 2016.“

Koprivničko-križevačka županija partner je ovogodišnjeg 18. Međunarodnog sajma poduzetništva „Mesap 2016.“ koji je službeno otvoren danas i trajat će do 19. lipnja.

Riječ je o značajnijoj sajamskoj manifestaciji u Republici Hrvatskoj i široj regiji koja je organizirana pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta s ciljem promocije poduzetništva, razvoja novih partnerstava i međunarodne suradnje.
Prije službenog otvorenja sajma, sve okupljene izlagače, goste i uzvanike pozdravio je zamjenik župana Ivan Pal istaknuvši:

„Osobito smo ponosni da smo ove godine partneri ovog Sajma te da ovdje ima 18 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije. Ovo je jasan znak da Koprivničko-križevačka i Međimurska županija mogu zajedno surađivati.“

Zahvalu svim izlagačima što su se odazvali Sajmu te puno poslovnih uspjeha poželjeli su direktor sajma Vitomir Kirić, načelnik Općine Nedelišće Darko Dania, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Tomislav Radoš, župan Međimurske županije Matija Posavec i ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat koji je ujedno i otvorio Sajam.

Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica organizirali su nastup 18 poduzetnika s područja Županije koji se predstavljaju na 87 kvadratnih metara unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora.

U okviru Sajma održat će se i brojne radionice za poduzetnike, kao i stočarska izložba Međimurske županije, izložba starih vozila i starih traktora Steyer te bogati kulturno-umjetnički program, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Otvorenju su sa suradnicima prisustvovali i ravnateljica PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić, direktor Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

Služba ureda župana