Osnovna škola Koprivnički Ivanec proslavila svoj Dan

Zamjenik župana Ratimir Ljubić prisustvovao je svečanoj proslavi Dana Osnovne škole Koprivnički Ivanec, koja je kao samostalna ustanova počela djelovati 2014. godine.

Ravnateljica škole Kristina Furkes tom je prilikom zahvalila svim roditeljima i mještanima te Koprivničko-križevačkoj županiji i Općini Koprivnički Ivanec na dugogodišnjoj podršci. Još je dodala kako je 1825. godina  ključna godina osnivanja školstva na području općine Koprivnički Ivanec što je izuzetno dragocjen podatak jer govori koliko su školovanje i obuka mladih ljudi bili važni u razvoju cijele zajednice.

Ravnateljica Furkes zahvalila je  i svom stručnom školskom timu od pedesetak djelatnika koji svakodnevno daju sebe u stvaranju vrijednosti čija se cijena ne može izmjeriti, a zamjenik Ljubić uputio je čestitke te poručio kako će im Županija i nadalje biti na raspolaganju za potrebnu pomoć.

Obilježavanje Dana škole započelo je predavanjem savjetnice za roditeljstvo, učiteljice Anite Vadas, koja je govorila o temi “Odgoj bez vike”.

Služba ureda župana