Osnovna škola Kloštar Podravski proslavila svoj Dan

Raznovrsnim priredbama i aktivnostima učenici i učitelji Osnovne škole Kloštar Podravski obilježili su Dan škole, a svečanosti je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Dani škole počeli započeli su u Područnoj školi Podravske Sesvete gdje je održana je priredba u kojoj je održan prigodni program za sve okupljene, a zatim je u matičnoj školi Kloštar Podravski održana dječja priredba za učenike i roditelje s bogatim programom: od zbora, tamburaša, sve do plesnih i dramskih točaka. Tijekom priredbe vrijedna Učenička zadruga „Kotačica“ izlagala je svoje kreativne uratke nastale na brojnim radionicama.

Dan škole proslavljen je i svečanom sjednicom Učiteljskog vijeća na kojoj je pozdrave i čestitke zaposlenicima i ravnatelju škole Mirku Šandrovčanu uputio zamjenik Ljubić, a lijepim su se željama pridružili i načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović te župnik Ivica Gladoić. Svečanosti su prisustvovali i vanjski suradnici, umirovljenici i bivši djelatnici škole te predstavnici udruga.

Osim programa učenika, nastupio je i zbor učiteljica, a izdan je i 45. broj Školskog lista. Kao što je poručio ravnatelj Šandrovčan, Dan škole bila je prilika za osvrt na proteklih godinu dana te da se podsjeti na rad i zalaganje svih učenika i djelatnika.

Služba ureda župana