Osnovna škola “Braća Radić” proslavila 62. rođendan

Svečanom akademijom i bogatim glazbenim programom, u prostorima koprivničkog Doma mladih, Osnovna škola „Braća Radić“ u četvrtak 6. lipnja je obilježila Dan škole i svoj 62. rođendan. U prepunoj dvorani pred brojim uzvanicima predstavljeni su rezultati škole u proteklom razdoblju, a svečanosti je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na početku svečanog programa, prisutnima se obratio ravnatelj škole Krešimir Grgac koji se osvrnuo na projekte koje je škola realizirala te istaknuo kapitalno ulaganje u energetsku obnovu škole koja je nakon 30 godina obnovljena investicijom vrijednom 10 i pol milijuna kuna. U ime Grada Koprivnice okupljenima se prigodnim riječima obratila zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec naglasivši izvrsnost koju kroz vidljive rezultate i ostvaruju učenici, njihovi profesori te mentori.

Zamjenik Ljubić je čestitao svim učenicima i djelatnicima škole napomenuvši kako rezultati učenika koje postižu na natjecanjima najbolje govore o kvaliteti rada u jednoj od najvećih osnovnih škola u Hrvatskoj. Naglasio je kako je ulaganje u znanje najsigurnija investicija u budućnost te poželio svima da svojim trudom, radom i odricanjem i dalje postižu sjajne rezultate.

Na svečanosti je upriličena i dodjela ravnateljeve nagrade, koja je uručena najboljim učenicima generacije.

Služba ureda župana