Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja proslavila Dan škole

Bogatim programom Osnovna škola Andrije Palmovića Rasinja proslavila je svoj Dan škole.

Proslava Dana škole započela je svetom misom za sve preminule djelatnike i učenike škole u crkvi Našašća svetog Križa nakon čega je položen lovor vijenca kod rodne kuće Andrije Palmovića.

U Društvenom domu  u Rasinji održan je prigodan program učenika, a tom je prilikom sve okupljene goste, učenike i roditelje učenika pozdravio ravnatelj škole Krunoslav Belaj koji je ukratko istaknuo kako je škola provodila brojne aktivnosti i programe u proteklih godinu dana te kako je proslava Dana škole preko tri stoljeća duga tradicija.

Čestitke povodom Dana škole uputio je načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman pohvalivši školu i sve što ona radi, a posebno istaknuvši sprječavanje nasilja u školi te toleranciju prema nacionalnim manjinama.

U ime Koprivničko-križevačke županije čestitke povodom Dana škole uputila je pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki koje je naglasila podršku Županije te se osvrnula na nedavno provedene radove u područnim školama Veliki Poganac i Kuzminec. Ujedno je čestitala učenicima na osvojenim nagradama i priznanjima, a učiteljima zahvalila na njihovom radu te poželjela puno uspjeha i dalje.

Služba ureda župana