Osnovane nove radne skupine u Hrvatskoj zajednici županija

U Hrvatskoj zajednici županija, 11. prosinca održane su dvije konstituirajuće sjednice čime su osnovane dvije nove radne skupne: Radna skupine za EU fondove i međunarodnu suradnju te Radna skupina za komunalne djelatnosti, zaštitu okoliša i prostorno planiranje

U Radnoj skupini za EU fondove i međunarodnu suradnju Koprivničko – križevačku županiju zastupat će Vladimir Šadek, voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju i europske fondove, a Radnu skupinu za komunalne djelatnosti, zaštitu okoliša i prostorno planiranje zastupat će Ana Kranjčev, voditeljica Odsjeka za zaštitu okoliša i zaštitu prirode.

Radna skupina za EU fondove-mRadna skupina za EU fondove djelovat će po tematskim prioritetima, a na sjednici je dogovoreno da će se naglasak dati Operativnim programima, centrima kompetencija te problematici sufinanciranja, odnosno osiguravanja vlastitog učešća projekata od strane regionalne uprave. Druga Radna skupina bavit će se strateškom procjenom utjecaja na okoliš te gospodarenjem otpadom u županijama.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.