Osam hospitaliziranih korisnika preboljelo COVID-19 infekciju i vraćeno u Dom za starije i nemoćne osobe, na području županije od koronavirusa ukupno ozdravilo 59 osoba

Stožer civilne zaštite Koprivničko – križevačke županije obavještava javnost kako je protekom potrebnog roka od 28 dana te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza, potvrđeno osam novih slučaja izlječenja COVID-19 infekcije, a riječ je o hospitaliziranim korisnicima koji su preboljeli COVID-19 infekciju te su tijekom današnjeg dana  vraćeni u Dom za starije i nemoćne osobe. Ukupan broj izliječenih od bolesti uzrokovane koronavirusom na području županije porastao je na 59 osoba.

Na području županije nema novih oboljenja koronavirusom, a od početka epidemije je ukupno zabilježeno 92 oboljenja COVID -19 infekcijom. Trenutno je aktivno još 20 osoba s pozitivitetom na koronavirus.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na stanovnike da budu odgovorni te poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard kako bi  bolest COVID-19 i dalje  bila pod nadzorom.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije