Organizacijski odbor Dana travnjaka 2015. održao prvu sjednicu

Prva sjednica Organizacijskog odbora Dana travnjaka održana je u četvrtak 6. ožujka u prostorijama Županije. Dnevni red sjednice odnosio se na utvrđivanje datuma, sadržaja i aktivnosti za 19. po redu Dane travnjaka.
Zamjenik župana ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora Darko Sobota naglasio je da je cilj Dana travnjaka promocija poljoprivredne proizvodnje, uzgajivača stoke i proizvođača mlijeka s područja naše Županije. Stoga će i ove godine manifestacija obilovati brojnim atraktivnim događanjima i stručnim predavanjima te je predložio program i termin održavanja manifestacije za 15. do 17. svibnja 2015. godine, što su članovi Odbora jednoglasno prihvatili.
U organizaciju manifestacije su uključeni Hrvatska poljoprivredna agencija, Grad Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Srednja gospodarska škola Križevci, Hrvatska poljoprivredna agencija, Konjički klub Koprivnica, Obrtnička i Gospodarska komora te županijska Savjetodavna služba.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.