Organizacijski odbor Dana povrća održao drugi radni sastanak

Datum održavanja manifestacije je 8. srpnja, a u tijeku su prijave za izlaganje koje traju do 1. srpnja.

U prostorijama Županijske uprave održan je drugi sastanak članova Organizacijskog odbora 13. Dana povrća Koprivničko-križevačke županije, kojemu je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić kako bi se upoznao s nadolazećom manifestacijom i njenim programom.

Organizacijski odbor utvrdio je teme stručnog skupa koji će pružiti korisne informacije povrćarima i svima zainteresiranima u proizvodnju povrća, a one će se odnositi na aktualnosti u povrćarstvu. Trgovina, stabilnost cijena i domaća proizvodnja u odnosu na inozemnu bit će jedna od važnih tema, razgovarati će se i o problemu biljnih bolesti, dok će stručni skup poprimiti međunarodni karakter predavanjem sveučilišnih profesora te stručnjaka makedonske farmaceutske tvrtke Alkaloid.

U sklopu Dana povrća održat će se promotivna prodajna izložba povrća, dodijelit će se priznanja za najljepše uređene štandove te obići gospodarstva koja se bave povrtlarskom proizvodnjom. Datum održavanja manifestacije je 8. srpnja, a u tijeku su prijave za izlaganje koje traju do 1. srpnja.

Za izlaganje na 13. Danu povrća Koprivničko-križevačke županije možete se prijaviti putem ove prijavnice.