Općoj bolnici „dr.Tomislav Bardek“ dodijeljeno priznanje „Bolnica prijatelj djece“

U ponedjeljak, 5. listopada u velikoj dvorani edukacijskog centra Opće bolnice „dr. Tomislav Bardek“ održana je svečana dodjela priznanja „Bolnica prijatelj djece“.
Akcija “Za osmijeh djeteta u bolnici” pokrenuta je još 1999. godine, a kako bi zadovoljila zahtjevne uvjete za dobivanje titule u tome im je pomoglo i Društvo naša djeca Koprivnica.
U ime koordinacijskog odbora akcije “Za osmijeh djeteta u bolnici” dr. Dubravka Lipovac predala je ploču dr. Maji Toth Mršić, šefici pedijatrije u koprivničkoj bolnici s prigodnim naslovom “Bolnica prijatelj djece”.
Uz brojne goste i uzvanike svečanoj dodjeli prisustvovao je i zamjenik župana Ivan Pal koji je čestitao djelatnicima pedijatrije na njihovoj stručnosti, ali i entuzijazmu koji pridonosi ovakvim uspjesima.
Sanacijska upraviteljica bolnice Sandra Sinjeri čestitala je svim zaposlenicima pedijatrije na dobivenoj tituli te istaknula kako se još ove godine očekuje početak izgradnje novog odjela pedijatrije.
Ovo priznanje rezultat je dugotrajnog procesa i promjena koje su se događale dugi niz godina. Nakon svečane dodjele priznanja svi prisutni mogli su uživati u kulturno umjetničkom programu koji su za njih pripremili mališani iz dječjeg vrtića Tratinčica, članovi dječje grupe KUD-a Glogovac i mlađe tamburaške grupe KUD-a Delovi te vokalni sastav LIMS.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.