Općina Legrad svečanom sjednicom proslavila Dan Općine i blagdan Presvetog Trojstva

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općina Legrad proslavila je svoj Dan Općine i blagdan Presvetog Trojstva, a pored brojnih gostiju svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ivan Pal i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Na samom početku sjednice sve prisutne pozdravio je načelnik Općine Ivan Sabolić koji se osvrnuo na rezultate i postignuća u prošloj godini, a govorio je i o planovima za ovu godinu. Između ostalog, načelnik je naglasio kako će do kraja godine uspijeti sanirati dug te kako je Općina Legrad do sada iz fondova Europske unije povukla 2,45 milijuna kuna čime je svrstana u 15 posto najboljih općina. Osvrnuo se i na projekte te posebno naglasio kako je izgradnja nove zgrade osnovne škole ukupne vrijednosti 17 milijuna kuna, a koju financira Koprivničko-križevačka županija jedan od najznačajnijih projekata.

Svim okupljenima Dan Općine Legrad čestitao je i zamjenik župana Ivan Pal te istaknuo: „Županija u ovoj Općini doista prepoznaje ozbiljnog partnera.“

U svom govoru pohvalio je sve što Općina radi te poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Prilikom svečane sjednice dodijeljena su priznanja zaslužnim mještanima, a sjednici su prisustvovali i saborski zastupnici Gordan Maras i Damir Felak, načelnici i zamjenici načelnika drugih općina te brojni drugi gosti.

Služba ureda župana