Održano Državno natjecanje iz geografije

Na Državnom natjecanju iz geografije koje je održano u Krapinskim toplicama nastupilo je petero učenika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Pod vodstvom profesorice geografije i povijesti Maja Maček Treščec, učenica prvog razreda Gimnazije „Fran Galović“ iz Koprivnice Lana Varga osvojila je treće mjesto dok je Sara Smolak, učenica trećeg razreda ostvarila 15. mjesto.

Među učenicima osnovne škole Luka Rogoz, učenik 7. razreda Osnovne škole „Grgura Karlovčana“ iz Đurđevca zauzeo je 6. mjesto, dok je njegova kolegica iz petog razreda Petra Jančijev osvojila 5. mjesto, a pod vodstvom profesorice geografije i povijesti Marice Vinković.

Najbolji plasman, drugo mjesto postigla je Dunja Međurečan, učenica petog razreda Osnovne škole „Đuro Ester“ iz Koprivnice koju je pripremala profesorica geografije Dubravka Vajdić Kolarić.

Nakon natjecanja organizirano je druženje učenika svih razreda kroz posjet Donjoj Stubici i Mariji Bistrici te je potom uslijedila svečanost proglašenja pobjednika, a najbolji su i nagrađeni i prigodnim geografskim poklonima.

Služba ureda župana