Održano 7. Međužupanijsko natjecanje u ribolovu za osobe s invaliditetom

Na jezeru Ješkovo u Goli Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice održala je 7. Međužupanijsko natjecanje u ribolovu udicom na plovak za osobe s invaliditetom.

Natjecanje je organizirano kao dio aktivnosti u sklopu projekta MAK – Motivirani, aktivni i kreativni, a ukupno je sudjelovalo 14 ekipa iz šest županija. Na natjecanju je volontiralo petero policijskih službenika Policijske uprave Koprivničko-križevačke kao i volonteri Udruge „Bolje sutra“, a podršku natjecanju pružila je i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Udruga tjelesnih invalida Bjelovar osvojila je prvo mjesto dok je Udruga paraplegičara Zagreb osvojila drugo mjesto, a Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida osvojilo je treće mjesto. Odličja najuspješnijim natjecateljima podijelio je načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, a ovaj projekt sufinancirala je Koprivničko-križevačka županija dok su partneri u projektu Općina Gola, Udruga Roma Koprivničko-križevačke županije „Korak po korak“ i Košarkaški klub osoba s invaliditetom Koprivnica.

Služba ureda župana