Održani Dani povrća Koprivničko-križevačke županije

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, a u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Podravke d.d., HZPSS – Odsjeka Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskog agronomskog društva- Agronomskog društva Koprivnica i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja u subotu 12. srpnja 2008. godine na Zrinskom trgu u Koprivnici održan je četvrti po redu «Dan povrća» Koprivničko-križevačke županije.

Ovogodišnji Dan povrća svečano je otvorio župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren, a svečanom otvorenju uz organizatore manifestacije nazočili su i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja – posebni savjetnik ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja za suradnju s udrugama poljoprivrednih proizvođača gospodin Ivan Kolar i savjetnik ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja gospodin Ivan Hodalić, te brojni predstavnici institucija s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na promotivno-prodajnoj izložbi Dana povrća svoje je proizvode predstavio ukupno dvadeset i jedan izlagač s područja Koprivničko-križevačke županije. Više…