Održana terenska nastava na Kalniku

Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci bila je domaćin međužupanijskog stručnog vijeća profesora biologije Koprivničko-križevačke, Međimurske, Varaždinske županije te  profesora kemije Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prilikom učioničkog djela skupa profesori su informirani o izvješćima stručnih usavršavanja u okviru Erasmusa  u Islandu i Švedskoj te je napravljen osvrt na kurikularnu reformu i ispit iz biologije na državnoj maturi.

Nakon skupa, sudionici su se uputili u katedralu Presvete Trojice gdje ih je kroz katedralu, biskupsku rezidenciju, muzej i knjižnicu provela časna sestra Zinovija Kolić dok se središnji dio stručnog usavršavanja odvijao u obliku terenske nastave na Kalniku prilikom čega su svi sudionici mogli uživati u prirodi i ljepotama Kalnika.

Organizatori ovog skupa i terenske nastave bile su voditeljice stručnih vijeća Žaklin Lukša iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec te Gordana Pintarić-Kovač iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci.

Služba ureda župana