Održana svečanost povodom Dana Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“

U dvorani Domoljub u Koprivnici danas je obilježen Dan Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, čijoj je svečanosti prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec uputila je pozdravne riječi okupljenima, a zatim je ukratko predstavila rad škole u proteklom razdoblju, naglasivši najvažnije projekte i uspjehe učenika kojima se Škola ponosi.

„Izvrsni učitelji preduvjet su izvrsnosti učenika, a ono što me uvijek oduševljava jest činjenica da zajedničkim naporima uspijevamo napraviti gotovo sve što planiramo i to što to zajedništvo stalno jača.“, dodala je ravnateljica.

Zamjenik župana Ljubić u svom je obraćanju uputio čestitke povodom Dana škole, kao i na provedenim projektima čiji su nositelji marljivi i vrijedni učenici te nastavnici koji ih pripremaju. Naglasio je kako Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski „sinonim za kvalitetu te dokaz kako ulaganje u sustav donosi rezultate“, a učenicima je poželio da se odmore i zabave na praznicima.

Dana škole pred prepunom dvoranom Domoljub obilježen je scenskim izvedbama učenika i učenica te prezentacijom na kojoj su prikazana postignuća škole, među kojima je izdvojena nagrada Dijamantni certifikat, koja im je uručena nakon 16 godina rada u programu međunarodnih eko-škola, a uoči programa izložena je i prodajna izložba radova Učeničke zadruge „Nemčićevi suncokreti“

Služba ureda župana