Održana Skupština trgovačkog društva Piškornica d.o.o.

U utorak, 22. ožujka, održana je Skupština trgovačkog društva Piškornica d.o.o. Skupštini su prisustvovali predstavnici svih osnivača društva (Općina Koprivnički Ivanec – načelnik Božidar Vrabelj (predsjednik Skupštine društva), Krapinsko-zagorska županija – župan Siniša Hajdaš Dončić, Varaždinska županija – župan Predrag Štromar, Međimurska županija – župan Ivan Perhoč i Koprivničko-križevačka županija – župan Darko Koren). 

Raspravljalo se o izvješću Nadzornog odbora o radu tvrtke za 2010., koje je prezentirao predsjednik Nadzornog odbora Marijan Štimac, a prihvaćen je i završni račun tvrtke za 2010. Također je prihvaćeno privremeno financiranje operativnih troškova društva za 2011. kao i plan financiranja projektne dokumentacije i izvlaštenja zemljišta u tekućoj godini. Donesena je i odluka o raspisivanju natječaja za novog direktora društva.

Nije odobrena razrješnica bivšem direktoru Nedi Cepiću, od kojeg je zatraženo da podnese izvješće o statusu i stanju projektne dokumentacije. Primopredaja dužnosti dosadašnjeg direktora treba se izvršiti do 31. ožujka, te do tada moraju biti izvršene sve međusobne obveze.