Održana skupština Športsko-ribolovnog saveza KKŽ

U Koprivnici je prošlog vikenda održana redovna Skupština Športsko-ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Na Skupštini je bilo riječi o dosadašnjim projektima te budućim planovima, koje je predstavio predsjednik županijskog Saveza Ivan Petak.

U svom obraćanju okupljenima, zamjenik Ljubić pohvalio je udrugu na aktivnom djelovanju te članovima poželio da i nadalje budu uspješni na natjecanjima te tako doprinose promociji Koprivničko-križevačke županije.

Skupštinu je uveličao i predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, a ujedno su uručena priznanja mladim natjecateljima.

Podsjetimo, župan Darko Koren nedavno je održao prijem za uspješne ribiče Leona Međimurca i Lanu Picer koji su sudjelovali na 25. Svjetskom prvenstvu u sportskom ribolovu, disciplini lov ribe udicom na plovak, u Mađarskoj. Leon je bio dio reprezentacije Hrvatske U-25 koja je osvojila prvo mjesto, dok je Lana sudjelovala u hrvatskoj reprezentaciji U-15 i osvojila četvrto mjesto.

 

Služba ureda župana